طرز تهیه نوعی سالاد پاستای خوشمزه به نام ارزو که با ادویه های خاص درست می شود. مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :. پاستای اُرزو. ۴۰۰ گرم. روغن نباتی. ۲ قاشق غذاخوری. فلفل دلمه قرمز (خرد شده). ۲ عدد. ذرت. ۳۲۶ گرم. نخود فرنگی منجمد. ۱۷۵ گرم. سیر له شده. ۳ حبه. پودر پنج ادویه. ۲ قاشق چایخوری. ژامبون گوشت. ۲۸۰ گرم. سس سویا. ۱ قاشق غذاخوری. سس لوبیا سیاه. ۲۲۰ گرم. روغن کنجد. ۱ قاشق غذاخوری. * نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است. طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :. پاستا ...

آموزش تهیه پاستای اُرزو Orzu

طرز تهیه نوعی سالاد پاستای خوشمزه به نام ارزو که با ادویه های خاص درست می شود.
مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :

پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم
روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد
ذرت ۳۲۶ گرم
نخود فرنگی منجمد ۱۷۵ گرم
سیر له شده ۳ حبه
پودر پنج ادویه ۲ قاشق چایخوری
ژامبون گوشت ۲۸۰ گرم
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سس لوبیا سیاه ۲۲۰ گرم
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری

* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.

در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.

باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه